Finalisterna till Kommunikatörspriset 2020 klara

Inlagt av: Maria, måndag 20 januari, 2020

De tre finalisterna är:

• Länsförsäkringar Värmland för ett genomgående gediget och välplanerat kommunikationsarbete som bidrar till att verksamheten når sina mål. Kommunikationsavdelningen har under året levererat tydliga resultat på en rad olika områden som stärkt både kundnöjdhet och den interna stoltheten, och som bidrar till en imponerande helhet.
• Räddningstjänsten Karlstadsregionen som med sin digitala adventskalender levererade framgångsrik och vältajmad kommunikation under en av årets mest olycksdrabbade månader.
• SBAB Bank för arbetet med Respekttrappan. Med kommunikation som bärande del lyckades SBAB på ett imponerande och framgångsrikt sätt skapa engagemang och delaktighet i det interna arbetet att öka förståelsen för olikheter, utmana rådande normer och stärka sammanhållningen och kulturen på arbetsplatsen.

Kommunikatörspriset i Värmland delas ut för sjuttonde gången och belönar företag, organisationer eller personer som använt kommunikation på ett framgångsrikt och välplanerat sätt.

Priset delas ut av Kommunikatörsnätverket i Värmland och sponsras av & Stenberg Kommunikation.

Juryn som utser vinnaren består av Anders Thorén (Löfbergs), Erika Hellekant-Rowe (Karlstads universitet), Jonatan Björck (Ellevio), Karin Hovdebo (Länsstyrelsen Värmland) och Anna Lindbäck (MSB).

Prisutdelningen sker på Kommunikatörsdagen 2020 den 18 mars på Karlstads universitet.