Uppmärksamma goda kommunikationsinsatser

God kommunikation är smittsamt. Därför är det viktigt att uppmärksamma de som göra ett bra jobb. Och därför är &Stenberg kommunikation sponsor för Kommunikatörspriset. Nominerade i år är:

BillerudKorsnäs Gruvön som med kommunikation som bärande lyckades genomföra det årliga underhållstoppet med 1 400 tillresta entreprenörer på ett Covid-19 säkert sätt. Noggrann planering, transparens och ett aktivt samarbete med andra i lokalsamhället var några viktiga delar i arbetet.

Handelskammaren Värmland som på ett imponerande sätt lyckades ställa om när Covid-19 förändrade läget för organisationen och dess medlemmar. Alla medarbetare tog på sig kommunikatörshatten vilket bidrog till att Handelskammaren gav mesta möjliga medlemsnytta i en svåröverblickbar situation.

Säffle kommun som använde sociala medier på ett imponerande för att skapa stolthet och engagemang bland medarbetare och kommuninnevånare. Arbetet har bland annat resulterat i att Säffle kommun är Sveriges mest engagerande kommun på Facebook.  

Alla har i viss mån redan vunnit eftersom det gjort lysande insatser i sina verksamheter. Den som vinner själva priset får ta emot det 14 april i samband med Kommunikatörsdagarna, som ordnas av studenterna på utbildningen vid Karlstads universitet.

Juryn som utser vinnaren består av Anders Thorén (Löfbergs), Anna Sjöberg (Karlstads universitet), Jonatan Björk (Ellevio), Karin Hovdebo (Länsstyrelsen Värmland) och Tommy Ernerudh (Länsförsäkringar Värmland).

Previous
Previous

Samtalet prisas i årets Kommunikatörspris

Next
Next

Kamera på, strunta i powerpoint och ta pauser